Project Description

Krok 1 : Przygotowanie składników

Składniki:

  • 1 saszetka RECOMED koktajl neutralny

  • 30g amarantusa ekspandowanego

  • 30g płatków migdałów

  • 100g czekolady deserowe

  • 60g masła śmietankowego

Krok 2 : Sposób przygotowania

Masło z czekoladą rozpuścić na parze, schłodzić, dodać RECOMED koktajl, mieszać do czasu połączenia składników. Do masy wsypać amarantus, migdały, skórkę pomarańczową, wszystko razem wymieszać na jednolitą masę. Masę przełożyć do formy, po schłodzeniu w lodówce pokroić na cztery batoniki.

Krok 3 : Sposób podania

Podawać wedle uznania. Smacznego!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 1 PORCJI:

  • Energia 368 kcal

  • Białko 8g

  • Tłuszcz 24,2g

  • Węglowodany 29,3g