Project Description

Krok 1 : Przygotowanie składników

Składniki:

  • 1 saszetka RECOMED zupa krem dyniowa

  • 200 ml wody

  • 50g fileta z łososia

  • łyżka soku z cytryny

  • 5g płatków migdałowych (łyżeczka)

Krok 2 : Sposób przygotowania

Filet łososia umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Piec 20 minut w  temperaturze 180°C. RECOMED krem rozpuścić w 200 ml wrzącej wody. Zupę przelać do  miseczki, położyć plaster upieczonego łososia i posypać płatkami migdałowymi.

Krok 3 : Sposób podania

Podawać wedle uznania. Smacznego!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 1 PORCJI:

  • Energia 496 kcal

  • Białko 33,6g

  • Tłuszcz 14,95g

  • Węglowodany 54,17g