Project Description
Krok 1 : Przygotowanie składników
Składniki:
1 saszetka RECOMED zupa krem dyniowa
200 ml wody
50g fileta z łososia
łyżka soku z cytryny
5g płatków migdałowych (łyżeczka)
Krok 2 : Sposób przygotowania
Filet łososia umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Piec 20 minut w temperaturze 180°C. RECOMED krem rozpuścić w 200 ml wrzącej wody. Zupę przelać do miseczki, położyć plaster upieczonego łososia i posypać płatkami migdałowymi.
Krok 3 : Sposób podania
Podawać wedle uznania. Smacznego!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 1 PORCJI:
Energia 496 kcal
Białko 33,6g
Tłuszcz 14,95g
Węglowodany 54,17g